serreslife

Λόγω των εκτός έδρας ματς, αλλά και της αναβολής του αγώνα με τον Εργοτέλη, τα «λιοντάρια» είχαν να αγωνιστούν μπροστά στους οπαδούς τους στο «σπίτι» τους από την ήττα από την ΑΕΛ στις 9 Ιανουαρίου.

Ο Πάουλο Κάμπος ετοιμάζει τα πρώτα… επίσημα πλάνα του και φαίνεται ότι στην αναμέτρηση με τονΚισσαμικό(Κυριακή 14/2, 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών) θα κάνει αλλαγές, έπειτα από όσα δοκίμασε στη φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς οι Αγγελούδης, Παπαστεργίου και Κουκόλης είναι τραυματίες, ενώ για καιρό λείπει και ο Ντα Κόστα.

Η αποστολή του Κισσαμικού

Το πρωί της Παρασκευής (12/2) ο Κισσαμικός έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν την αναχώρηση για τις Σέρρες και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Μετά το τέλος της προπόνησης γνωστοποιήθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 18 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο Σπύρος Μπαξεβάνος υπολογίζει στους: Λαζαρίδη, Αγριμάκη, Τσερκέζο, Τσουβαλτσίδη, Κουρτεσιώτη, Γιαννίτση, Σταθάκη, Τζημογιάννη, Πότσι, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκη, Λώττα, Μάνιας, Βαττή, Τσικουδάκη, Μάντζη, Σαπαλίδη, Ποσίνκοβιτς.

Ο Κισσαμικός θα επιδιώξει το βαθμολογικό κέρδος, ποντάροντας στο χαρακτήρα που τον συνοδεύει ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια.


Πηγή: ANEXARTITOS.GR

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...