serreslife

Ήρθε η ώρα για το SpeedSector Racetrack Experience στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, όπου πάνω από πενήντα supercars θα φτάσουν στα όριά τους, στο πλαίσιο του event που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10 & 11 και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.
Οι άνθρωποι του SpeedSector προσπαθούν να επαναφέρουν την χαρά της οδήγησης στους ιδιοκτήτες ξεχωριστών αυτοκινήτων.

Εντυπωσιακά Sports Cars (Ferrari, Porsche, Mercedes, Nissan, BMW κ.ά. αυτοκίνητα) για πίστα (Track day cars) και Supercars συνυπάρχουν στο περιβάλλον της πίστας (αλλά και σε διαφορετικά events) με σκοπό την καλύτερη, ασφαλή απόλαυσή τους.

Η διοργάνωση του Racetrack Experience event στις Σέρρες έχει σκοπό να «ξυπνήσει» το αίσθημα της γρήγορης οδήγησης στα μέλη του SpeedSector.

Να σημειωθεί ότι οι οδηγοί των super αυτοκινήτων θα διασκεδάσουν με απόλυτη οργάνωση στο ελεγχόμενο κι ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας, ενώ την προηγούμενη (Παρασκευή 9 του μήνα) μέλη του Ferrari Club θα βρίσκονται στις Σέρρες.

Η ομάδα του SpeedSector (εταιρεία που διοργανώνει event για supercar) ετοιμάζει πολλά event για το 2015 σε Ελλάδα και εξωτερικό με κεντρικό άξονα την οδήγηση και το αυτοκίνητο.


Πηγή: serrestv.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...