Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν τα κορίτσια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Πανσερραϊκού (Κορασίδες Β), καθώς στους αγώνες που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β΄  το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.
Στο αγώνισμα του Duetto  η Θεοδωρίδου Θωμαή και η  Αγραφιώτη Ζωή εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους και κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο με ελάχιστη διαφορά (0,2 βαθμούς) από το Duetto της Βουλιαγμένης.


Πολύ θετική και ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν στο αγώνισμα του ομαδικού τα κορίτσια μας, καθώς ήταν οι πιο μικρές σε ηλικία αγωνιζόμενες και κατάφεραν να περάσουν στο τελικό της Κυριακής και τα κατακτήσουν την 8η θέση ανάμεσα σε 12 ομάδες.
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και ο αγώνας συνεχίζεται.
Οι αθλήτριες που πήραν μέρος στο Πρωτάθλημα είναι οι εξής:
Θεοδωρίδου Θωμαή, Αγραφιώτη Ζωή, Δαλγκίτση Νικολέτα, Βλαχάκη Ελένη, Μολώζη Βασιλική, Καραντινίδου Μιχαέλα, Μπελογιάννη Κλεάνθη.

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...