serreslife

Μετά από χίλια δυο προβλήματα, το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών άνοιξε και πάλι τις πύλες του και φιλοξενεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η αρχή έγινε το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου με το California Superbike School και η συνέχεια (Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου) με δοκιμές αναβατών που κατέκλυσαν την πίστα.

Να σημειώσουμε ότι το αυτοκινητοδρόμιο παρέμεινε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα  κλειστό καθώς είχε προβλήματα με τον ασφαλτοτάπητα. Τελικά μετά από μεγάλο αγώνα και προσπάθειες, από όλες τις πλευρές, δόθηκε λύση και οι πρώτες εντυπώσεις Ελλήνων και ξένων οδηγών δείχνουν να είναι θετικές.

Αισιοδοξία...
Σήμερα Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στην πίστα βρέθηκαν στην πίστα δεκάδες αναβάτες και οδήγησαν τις μοτοσικλέτες τους μετά από πολύ καιρό. Χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργος Καρακώστα που βρέθηκε στις Σέρρες με τους δύο γιους του, Δημήτρη και Νίκο: «Είμαι πολύ αισιόδοξος με την κατάσταση της πίστας. Αυτή τη στιγμή η πρόσφυση δεν είναι στο 100% και φαίνεται να καθαρίζει. Δεν έχει ανωμαλίες. Πιστεύω πως κάθε μέρα που θα περνά και θα πατιέται θα γίνεται καλύτερη και θα κρατά περισσότερο».


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις σημερινές δοκιμές με Έλληνες και ξένους (από Βουλγαρία κυρίως) αναβάτες

Φωτογραφίες: Χρύσανθος Οικονομίδης


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 337 επισκέπτες