serreslife

Η Ομάδα του California Superbike School με χαρά σας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην πίστα των Σερρών. Η προσωπική αυτοψία των εργασιών μας έδειξε ότι διορθώθηκε με νέα άσφαλτο το 80% της πίστας και η ποιότητα της δουλειάς είναι άριστη. Ένα Μεγάλο Μπράβο αξίζει να ειπωθεί.

Οι μαθητές μας θα είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα εγκαινιάσουν το νέο διορθωμένο ασφαλτοτάπητα το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014. Σας προτείνουμε μία δελεαστική πρόταση για τους αναβάτες των Αθηνών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σχολείο μας στη πίστα των Σερρών.

Η συμμετοχή σε ένα Επίπεδο και η μεταφορά της μοτοσυκλέτας (με επιστροφή)

με ΜΟΝΟ 350 ευρώ!!!

Η   προσφορά   ισχύει   για   αναχώρηση   και   επιστροφή   από   Αθήνα   ΜΟΝΟ. Περιορισμένες θέσεις οπότε η έγκαιρη εγγραφή είναι απαραίτητη.

Δυνατότητα για κράτηση δωματίων σε τοπικά ξενοδοχεία.

Μια ημέρα στο California Superbike School θα αναβαθμίσει σε νέα επίπεδα την γνώση και κατανόηση του αναβάτη γύρω από την οδήγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της σχολής.

www.superbikeschool.co.gr ή στο facebook στην σελίδα www.facebook.com/California.Superbike.School.Greece

Διαβάστε επίσης:

  • Πανσερραϊκός: «Λουκέτο» στο γήπεδο Το γήπεδο των Σερρών θα κλείσει επ’ αόριστον και πλέον αναζητείται λύση για το επερχόμενο ματς του Πανσερραϊκού με τον Αρη και όχι μόνο. Ραγδαίες είναι οι εξ...