serreslife

Οι αγρότες θα μοιράσουν προϊόντα και φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς.

Πεζή διαμαρτυρία στον Προμαχώνα θα πραγματοποιήσουν, την προσεχή Δευτέρα, οι Σερραίοι αγρότες, όπως αποφάσισαν κατά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψή τους.

Στο πλευρό των αγροτών τάσσονται η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού, ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, το Βιοτεχνικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Σερρών, το Σωματείο Μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς, οι οπωρολαχανοπώλεις, ο Σύλλογος Κρεοπωλών, Σύλλογοι των ταξί του νομού, ο Σύλλογος Οδηγών Ιδιοκτητών Φορτηγών Σερρών κι άλλοι παραγωγικοί φορείς του τόπου.


Αγρότες και φορείς του τόπου έδωσαν, λοιπόν, "ραντεβού" για τη Δευτέρα, στις 15:30 το μεσημέρι, στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα προκειμένου να στείλουν, όπως λένε, βροντερό μήνυμα στην κυβέρνηση πραγματοποιώντας ειρηνική διαμαρτυρία και μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και σερραϊκά προϊόντα.

Μετά το πέρας της χθεσινοβραδινής σύσκεψης, εκπρόσωποι των φορέων και αγρότες άναψαν κεριά στην πλατεία Κρονίου, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στη μνήμη όλων όσοι, όπως είπαν, αυτοκτόνησαν τα τελευταία χρόνια, μετά την επιβολή των μνημονίων.


Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης: