serreslife

Στις 12 την Τετάρτη το μεσημέρι στον Προμαχώνα βρέθηκαν αγρότες απο τη Νίκαια και άλλα μπλόκα , προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα των συναδέλφων τους και να εξετάσουν απο κοινού το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Όπως γνωστοποίησαν σήμερα αναμένεται να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό , στις 10.30 το πρωί. Μέχρι τώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση απο το Μαξίμου.
Στο μεταξύ σήμερα επισκέπτονται τον Προμαχώνα και αντιπροσωπεία αγροτών απο την Κρήτη, αποτελούμενη απο 12 άτομα, προκειμένου να συζητήσουν με τους συναδέλφους τους και να βρούνε μια λύση στο ζήτημα των επ αόριστο κλεισίματος του τελωνείου, καθώς όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Ενιαίοι Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας μετά απο συνεδρίαση που είχαν με παραγωγούς της νότιας πλευράς του Νομού Ηρακλείου, εκφράστηκε η θέση όλων ότι συντελείται καταστροφή στην παραγωγή των κρητικών παραγωγών, απο τα συνεχιζόμενα ασφυκτικά μπλόκα στις εθνικές οδούς σύνδεσης με γειτονικές χώρες , με τα προϊόντα τους να αποσυντίθενται μέσα στο φορτηγά και τις νταλίκες και μαζί και οι ελπίδες τους για καλή πώληση.

Στο μπλόκο των Ν. Κερδυλλίων οι αγρότες έκλεισαν επ αόριστων και την παλιά εθνική οδό στο ύψος του Λέοντα της Αμφίπολης αποκώβοντας έτσι την Κεντρική με την Ανατολική Μακεδονία.

Δείτε το βίντεο απο το TV Επιλογές:

Πηγή: kastrosintikis.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης: