Η πρόταση γάμου προσχεδιασμένη από τον επίδοξο γαμπρό Αργύρη Γιάτσο και τους φίλους του, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να συζητηθεί

Ο Αργύρης Γιάτσος μόλις προσέφερε δαχτυλίδι γάμου στην αγαπημένη του

Η χαρά ήταν διπλή για μία απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ όταν το μεσημέρι της Τετάρτης κλήθηκε από την πρόεδρο του τμήματος Ζωή Γαβριηλίδου για να παραλάβει το πτυχίο της. Μαζί με το πτυχίο της η 23χρονη Γιώτα από τις Σέρρες παρέλαβε και ένα μονόπετρο από τον αγαπημένο της από την Κομοτηνή Αργύρη Γιάτσο. Η πρόταση γάμου προσχεδιασμένη από τον επίδοξο γαμπρό και τους φίλους του, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να συζητηθεί στη χθεσινή ορκωμοσία αποφοίτων του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας.

Στο κεντρικό αμφιθέατρο της πανεπιστημιούπολης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία, παρόντων της προέδρου του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας Ζωής Γαβριηλίδου, του κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, καθηγητή Κωνσταντίνου Χατζόπουλου και φυσικά φιλών και συγγενών των αποφοίτων.
[Πες ναι προέτρεπαν οι φίλοι την 23χρονη Γιώτα ]



Όλοι τους δημιούργησαν μία γιορτινή ατμόσφαιρα για τους νέους, που εκπαιδεύτηκαν με βάση τη στόχευση του τμήματος, η οποία είναι να μελετά και να ερευνά τον αρχαίο ελληνικό, λατινικό, βυζαντινό και νεοελληνικό κόσμο, όπως αυτός εκφράζεται μέσα από τα φιλολογικά, λογοτεχνικά και εν γένει γραπτά μνημεία, να μελετά και να ερευνά τις εκδηλώσεις του πνευματικού και άλλου βίου του Ελληνισμού διαχρονικά και τελικά παρέχει στους πτυχιούχους του τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη. Οι νέοι απέκτησαν γνώσεις σε δύο ειδικεύσεις: Κλασική Φιλολογία (Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά) και Βυζαντινή και Νεοελληνική Φιλολογία και θα επιλέξουν αυτή που τους ταιριάζει μελλοντικά.

Η πρόταση γάμου επισκίασε για λίγα λεπτά την ορκωμοσία, όταν ο επίδοξος γαμπρός ανέβηκε επί σκηνής τη στιγμή που η 23χρονη Γιώτα παραλάμβανε το πτυχίο της για να της προσφέρει το δαχτυλίδι γονατισμένος. Οι φίλοι του ζευγαριού από κάτω σήκωσαν πανό προτρέποντας την κοπέλα να πει το ναι και εκείνη το είπε. Οι μελλόνυμφοι δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των καθηγητών και μετά τα δάκρυα χαράς και συγκίνησης, η κ. Γαβριηλίδου συνέχισε κανονικά τη διαδικασία της ορκωμοσίας, αφού η ημέρα ανήκε σε όλους τους αποφοίτους.

Οι ευχές για καλή σταδιοδρομία και καλή ζωή στην περίπτωση της κοπέλας που δέχτηκε την πρόταση γάμου, τους συνοδεύουν.
Δήμητρα Συμεωνίδου Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=97310

Διαβάστε επίσης:

  • Πόκερ και esports, παράλληλοι δρόμοι Υπάρχουν στιγμές που ρίχνουμε μία ματιά πίσω μας και διαπιστώνουμε ότι η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα. Ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο ο αθλητισμός διεξάγεται, ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 302 επισκέπτες