Η γιορτή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους πλησιάζει και η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της! Λαμπιόνια και στολίδια έχουν δώσει άκρως εορταστική διάθεση στις Σέρρες!

Φανταστείτε τώρα να μπορούσατε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα στην πόλη των Σερρών, σε έναν άκρως ατμοσφαιρικό χώρο, που σας δίνει και τη δυνατότητα να απολαύσετε την πιο μαγευτική θέα της πόλης!

Διαβάστε επίσης : Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με φόντο την πιο όμορφη θέα των Σερρών(Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο La Vista)

Τώρα μπορείτε, γιατί ο παραμυθένιος Χριστουγεννιάτικος στολισμός του cafe-restaurant La Vista στο ξενοδοχείο Philippos Xenia έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, μαγεύοντας ακόμη και αυτούς που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη γιορτή.

Δεν κατσουφιάζουμε, λοιπόν, που αυτά τα Χριστούγεννα μας βρίσκουν στις Σέρρες και όχι σε κάποιο χειμερινό τουριστικό προορισμό, ανταυτού αντιλαμβανόμαστε την πλεονεκτική μας θέση και χωρίς καμία ταλαιπωρία ανηφορίζουμε στις παρυφές της πόλης μας, στο cafe-restaurant La Vista για να ζήσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι μαγευτικό, κάτι παραμυθένιο στο απόλυτο christmas mood αλλά και συνάμα προσιτό κι όλα αυτά μέσα στην ίδια μας την πόλη!

Παρακαλούμε, όπως μείνετε συντονισμένοι γιατί πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε για όλα όσα ετοιμάζονται για τη μεγάλη ημέρα της αλλαγής του χρόνου!!!

Περισσότερα για το La Vista και για όλα όσα μπορούμε να γευτούμε μπορείτε να δείτε εδώ

Διαβάστε επίσης: