Μια ξεχωριστή βραδιά, μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία μόνο ένα Bar αλλιώτικο από τα άλλα μπορούσε να μας προσφέρει... Και αυτό δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας Kouzina Bar!

Το βράδυ της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, όσοι Σερραίοι και Σερραίες είχαν προνοήσει να κρατήσουν τη θέση τους γιατί το event ήταν sold out, κατέκλυσαν το hot spot της πόλης μας για να γευτούν το μενού που είχε ετοιμάσει ειδικά γι' αυτούς ο Μοναχός Επιφάνιος Μυλοποταμινός, ή όπως αλλιώς τον αποκαλούν ο master chef της νηστείας!

Το μενού περιελάμβανε αποκλειστικά νηστίσιμα πιάτα, βασισμένα στα υλικά της Μεσογείου, όπως όπως ψαρόσουπα με φρέσκα πετρόψαρα, λαχανικά και λεμόνι που αποτελούσε το εναρκτήριο πιάτο και σουπιές με σπανάκι και διάφορα μυρωδικά βότανα από την παράδοση του Αγίου Όρους, τα οποία συνοδεύτηκαν το καθένα από διαφορετικό κρασί της ετικέτας Μυλοπόταμος Αγίου Όρους.

Ο περιζήτητος αρχιμάγειρας, συγγραφέας βιβλίου μαγειρικής και ιθύνων νους των κρασιών Μυλοποτάμου, Μοναχός Επιφάνιος Μυλοποταμινός μπήκε γεμάτος όρεξη στην κουζίνα του Kouzina Bar, βάζοντας στοίχημα να καταπλήξει τους Σερραίους με τις συνταγές του και το κέρδισε!

Για όλους εσάς που μετανιώνετε που δεν ήσασταν εκεί, μείνετε συντονισμένοι στο serreslife.gr γιατί ο ιδιοκτήτης του Kouzina Bar κ. Νίκος Τζίκας δηλώνει έτοιμος για τη διοργάνωση πολλών ακόμη ξεχωριστών βραδιών γευσιγνωσίας και οινογνωσίας που θα ανεβάσουν το γευστικό επίπεδο της πόλης μας ακόμη πιο ψηλά!

Διαβάστε επίσης: