serreslife

ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.!!
ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΙΜΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΡΟΦΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ 50% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.!!
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ..


Η ιστορία του καφέ στην Ελλάδα αρχίζει από τα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα τα καφενεία κάνουν και τη δουλειά του καφεκόπτη.
Τέλη του 19ου αιώνα εμφανίζονται τα πρώτα καφεκοπτεία που ασχολούνται αποκλειστικά με την εισαγωγή, επεξεργασία και πώληση του καφέ. Την δεκαετία του 1920 εισάγεται στην ελληνική αγορά ο γαλλικός καφές και όλα τα υπόλοιπα είδη καφέ που συνηθίζονται στην Ευρώπη. Μετά την απελευθέρωση αρχίζει μια περίοδος σκληρών κυβερνητικών παρεμβάσεων στην τιμή του καφέ, για συναλλαγματικούς λόγους που έχει σαν αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητας του προσφερόμενου ελληνικού καφέ.

Στην Ελλάδα λοιπόν του σήμερα, με δεκάδες είδη και ποικιλίες καφέ να κυκλοφορούν, το ΓΚΑΖΙ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ αναλαμβάνει να σας φτιάξει τη διάθεση και να σας κρατήσει μέσα στο δρόμο της απόλαυσης και του ταξιδιού στο πιο αγαπημένο ρόφημα της πατρίδας μας.
Παρασκευή 14:00 - 17:00 σας προσκαλούμε στο ΓΚΑΖΙ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ για να απολαύσετε με 50% έκπτωση ένα καφέ ή ένα ρόφημα της αρεσκείας σας!!! Γιατί στις πιο δύσκολες στιγμές αξίζει να είμαστε ενωμένοι και πάνω από όλα άνθρωποι!!! Είναι το πιο μικρό ευχαριστώ που μπορεί να περιγράψει αυτά τα 4 χρόνια αγάπης σας και στήριξης σας!
Παρασκευή για διασκέδαση και καλή διάθεση και μην ξεχνάτε:ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !

Διαβάστε επίσης: