Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 Life&Time Academy με αρ. Άδειας 2000168 Σύμφωνα με το Ν. 4281/ 8-8-2014 διοργανώνει πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 6 μηνών για τεχνίτες περιποίησης χεριών και ποδιών.
Η φοίτηση διαρκεί 6 μήνες με 4 ώρες την εβδομάδα. Τα τμήματα είναι ολιγομελή πρωινά ή απογευματινά ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.


Επαγγελματική αποκατάσταση
Γοητευτικό και μοντέρνο επάγγελμα. Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος των Τεχνικών και Διακοσμητών ονύχων έχει ραγδαία εξέλιξη και η προσφορά εργασίας προς αυτούς είναι μεγάλη. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου είστε ικανοί και έτοιμοι επαγγελματίες. Με την βεβαίωση που σας απονέμεται έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε σε κομμωτήρια, spa, studio νυχιών ή και ομορφιάς κ.α., ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό χώρο. Για την απόκτηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος απαιτείται επιπλέον 18μηνη επαγγελματική προϋπηρεσία στο οικείο επάγγελμα, η οποία αποκτήθηκε πριν ή μετάαπό την αποφοίτηση ή και κατά τη διάρκεια της φοίτησης.
«Εγγραφές έως 18 Δεκεμβρίου»
Στο Life & Time Academy Θεσσαλονίκης 6 (Πίσω από τη Νομαρχία Σερρών) www.lifetime.edu.gr
Τηλέφωνο 23210 98590 - 6974451423

Διαβάστε επίσης: